F.I.T. Sportbalsem Met Personal Applicator Tube 75 ml

€ 10,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 3 dag(en)

Beschrijving

De nieuwe F.I.T. Personal Applicator is een compacte 75ml-tube met een innovatieve applicatiefunctie die iedereen eenvoudig mee kan nemen; je ‘Personal Assistant’ altijd binnen handbereik om hulp te bieden. De Personal Applicator bevat dezelfde effectieve balsem als de vertrouwde 100ml tubes, maar onderscheidt zich door de unieke geïntegreerde applicatorkop met vijf metalen massagerollers.


De massagekop helpt bij het effectief aanbrengen van onze balsem, zelfs op anders lastig te bereiken spiergebieden. De applicatiekop heeft een geïntegreerde schakelaar zodat deze open en dicht kan worden gezet.


De F.I.T. Personal Applicator is daarom de ideale manier om F.I.T. Sportbalsem in te masseren, zonder dat de balsem met de handen aangebracht hoeft te worden. Bekijk de instructievideo voor uitleg over het gebruik.


F.I.T Sportbalsem - Fit Sportbalsem

F.I.T Sportsbalsem is het resultaat van jarenlange studie en onderzoeken bij verschillende sport disciplines.
F.I.T Sportsbalsem heeft een unieke structuur, kleur en geur en je 'voelt' de effectieve werking direct op de huid.
De F.I.T. Sportbalsem is uitgebreid toegepast bij professionals in de topsport en er zijn verbluffende resultaten geboekt.

F.I.T. is het resultaat van jarenlange studies en onderzoeken bij diverse vormen van sport. Het heeft een unieke structuur, kleur en geur en u ‘voelt’ de effectieve werking direct op de huid.
De sportbalsem is uitgebreid toegepast bij professionals in de topsport en er zijn verbluffende resultaten geboekt. F.I.T. staat voor ‘Fast Injury Treatment’. F.I.T. is ontwikkeld door topmedici voor topsporters en nu ook beschikbaar voor alle sporten en sporters.

Kenmerken van F.I.T. Sportbalsem:

  • Voor (top)sporters
  • Preventief en repressief te gebruiken
  • Handige knijptube
  • Hulpmiddel bij fysiotherapieTe gebruiken bij :
Voor of na activiteit
Sportblessures
Artritis
Chronische Pijn
Pijn aan de onderrug, knie, heup en nek
Gewrichtspijn, schouderpijn
Spierpijn
Slijmbeursontsteking
Peesontsteking
Overbelaste spieren en verstuikingen