Röwo Cold-Hot Pack met Etui klittenband 12 x 16 cm

€ 5,25
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 3 dag(en)

Beschrijving

Cold-hot pack Rowo 12 x 16 cm. set á 2 stuks
Een kunststof zakje met een gel erin die als warmte en koude kompres gebruikt kan worden. Een cold-hot pack helpt bij verstuikingen, spierscheuringen, kneuzingen en hoofdpijn enz. U kunt het als icepack in het diepvriesvak koelen of in heet water verwarmen. Deze cold hot packs (kompressen) zijn ideaal voor thuisgebruik en therapeutisch gebruik. De cold hot pack kan niet direct op de huid gelegd worden bij gebruik i.v.m. bevriezings- of verbrandingsverschijnselen. Daarom heeft Rowo een hoes met klittenband sluiting toegevoegd die u makkelijk kunt uitwassen.

Om het u makkelijk te maken heeft Röwo 2 cold-hot packs in deze set gedaan zodat u altijd klaar bent voor wanneer zich de situatie voordoet. Denk aan 1 coldpack voor in de vriezer zodat u direct kunt koelen als dat nodig is bij blauwe plekken en verzwikkingen. En 1 cold hot pack die gebruikt kan worden voor warmtetherapie bij stijve spieren.
Uiteraard kunt u ook beide coldpacks in de vriezer leggen, koelen komt het meeste voor bij blessures.

Bij verstuikingen en kneuzingen luid het advies:
RADIJS : Rust, Altijd hoog leggen, Druk en IJS. ICE is een andere afkorting die staat voor ijs, compressie en elevatie (hoog leggen).

Deze cold en hot packs voldoen aan de eisen voor MDR.
Dit product is een medisch hulpmiddel.