Röwo LiproSens Basis Massageolie MET DOSEERPOMP 500 ml.

€ 12,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 3 dag(en)

Beschrijving

Rowo basis massage olie LiproSense met uitstekende massage eigenschappen. Rowo basis massage olie 500 ml. heeft alles wat u in een massage olie zoekt, goede grip tijdens de massage, vrij van parabenen, bevat geen parfum en laat zich makkelijk gieten en smeren zonder te snel in de huid te trekken. Rowo basis massage olie LiproSense zit in een kleine handzame en stevige fles met goede kwaliteit schroefdop zodat lekken tot het verleden hoort. Voor de laatste restjes olie kan de fles op de kop gezet worden, de afgevlakte dop leent zich hier uitstekend voor, zodat u bijna geen verlies van uw product heeft. Kortom bij deze massage olie van Rowo is aan alles gedacht. Rowo basis massageolie is ook op zeer gevoelige huid toe te passen, maar ook voor de masseur zelf is de olie zeer vriendelijk. Tevens is Rowo basis massageolie is goed vermengbaar met etherische oliën.

Eigenschappen Rowo Basis massage olie LiproSense:


  • huidvriendelijk
  • bevat geen parabenen
  • parfum-vrij
  • goed smeerbaar zonder verlies van huidcontact
  • prikkelvrij voor de haarfollikelen
  • spaarzaam in gebruik
  • geschikt voor ontspanningsmassages én sportmassages
  • trekt niet te snel in (droog lopen)


Nieuw op het etiket: LiproSens
LiproSens is het nieuwe Trademark van Rowo, met de basis olie van Rowo heeft u een topkwaliteit product in handen!
Liproproteïnes in de huid worden beschermd wanneer u Rowo basis massage-olie gebruikt!
Rowo zorgt voor uw patiënt maar ook voor de behandelaar, door verkeerde oliën raken de Liproproteïnes in de huid (hand) beschadigd bij veelvuldig gebruik. Vaak met als gevolg allergie of uitslag aan de handen. Rowo LiproSens basis massageolie kunt u veilig gebruiken zonder bang te hoeven zijn voor huid ongemakken.

Extra productinformatie

Oliën
huidvriendelijk bevat geen parabenen parfum-vrij goed smeerbaar zonder verlies van huidcontact prikkelvrij voor de haarfollikelen spaarzaam in gebruik geschikt voor ontspanningsmassages én sportmassages trekt niet te snel in (droog lopen)