Röwo LiproSens Massageolie Lemon 1000ml

€ 16,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 3 dag(en)

Beschrijving

Rowo LiproSens massageolie Lemon verzorgt en beschermt de huid tijdens massage.
Deze massage olie heeft een heerlijk licht geparfumeerde lemon aroma en is ideaal voor een verkwikkende massage. Rowo LiproSens massage olie heeft uitstekende massage eigenschappen, volgens het Grip & Glide systeem heb je met deze massage olie zeer goede grip en een uitstekende glide. Dit is het massage product waar je naar opzoek bent als je ontspanningsmassages, Thaise massages en sportmassages wilt geven.
Rowo gebruikt alleen de allerbeste ingrediënten verkrijgbaar op de markt.

Eigenschappen Rowo LiproSens Massageolie Lemon:


  • geproduceerd in de EU
  • geproduceerd volgens strengste normen
  • dermatologisch getest
  • vrij van parabenen
  • bevat etherische olie


Rowo LiproSens massage-olie bevat geen kleurstoffen en conserveringsmiddelen.
De 1 liter fles massageolie is uitbreidbaar met een pomp voor makkelijke dosering van de olie. Tevens resulteert dit in minder knoeien.
LiproSens Lemon olie is na openen 1 jaar houdbaar, op de fles staat een markeringsvlak waar u makkelijk met een pen de datum van openen kunt noteren.

Toepassing Rowo LiproSens massage olie SPORT:

  • als massagemiddel voor en na inspanning
  • als massagemiddel bij vastzittende spieren
  • bij warm weer als verfrissing voor of na inspanning


Extra productinformatie

Oliën
Met het Trademark "LiproSens" waarborgt Rowo haar kwaliteit, de massagelijn van Rowo is veilig in gebruik voor therapeut en patiënt. Met massageproducten van Rowo kun je 24/7 blijven masseren zonder bang te hoeven zijn voor irritaties en allergiën. Daarnaast bevatten de producten van Rowo allerlei huidvoedende en huidherstellende ingrediënten die de therapeut én de patiënt ten goede komen tijdens en na de massage. Toepassing Rowo LiproSens massage olie Lemon: als massagemiddel voor en na inspanning als massagemiddel bij vastzittende spieren bij warm weer als verfrissing voor of na inspanning