Röwo LiproSens Natural Oil Orange & Ingwer 500 ml.

€ 22,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 3 dag(en)

Beschrijving

Rowo LiproSens Natural Oil Orange & Ingwer is de 100% natuurlijke, Vegan, massageolie van Röwo.
Deze natuurlijke massage-olie zit in een handzame 500 ml. fles met draaidop. De Sinaasappel en Gember variant van deze massageolie werkt vitaliserend en ondersteunt het ontspannende en doorbloedingsbevorderende effect van massages. Rowo LiproSens Natural Oil bevat natuurlijke oliën op basis van avocado- en koolzaadolie.

LiproSens is het Trademark van Röwo dat de zorgprofessionals als massagetherapeuten en fysiotherapeuten garandeerd dat zij een massage-olie in handen hebben van hoge kwaliteit. Met Rowo massageolie hoeft u niet bang te zijn voor allergieën die zich uiten in allerlei huidaandoeningen, met name bij de handen. De massage producten van Rowo zijn veilig in gebruik, vrij van parabenen en voeden de Lipoproteïnen in de huid. De receptuur van Röwo is dermate samengesteld dat massagetherapeuten en fysiotherapeuten 24/7 kunnen masseren zonder bang te hoeven zijn voor allergieën.

Een massage met Rowo LiproSens Natural Oil geeft de behandelaar perfecte glide en een zeer goede grip. Deze Vegan massageolie is door zijn unieke samenstelling de ideale begeleider in iedere massagepraktijk en fysiopraktijk. En natuurlijk geproduceerd met aandacht voor mens en milieu!

Rowo LiproSens Natural Oil vermindert de wrijving tijdens een massage en verzorgt de huid. Rowo Basis Massagelotion bevat drie hele belangrijke bestandsdelen als Zingiber Officinale wortel extracten, koolzaad olie en avocado olie.
Zingiber Officinale wortel extracten; Gedistilleerd uit de wortel van een tropisch kruid, gemberextract bevordert de bloedsomloop en is een natuurlijke ontstekingsremmer. Het heeft stimulerende, verwarmende, anti-irriterende en antiseptische eigenschappen en kalmeert de huid.
Koolzaadolie; koud geperste olie, rijk aan vitamine A en Vitamine E. Koolzaadolie is bewezen herstellend en huidverzorgend, uitermate geschikt bij droge huid, een probleemhuid of een huidallergie.
Avocado olie; wordt gemaakt uit het vruchtvlees van de avocadopeer, de vrucht van de avocadoboom Persea gratissima. Wordt goed door de huid opgenomen en is geschikt voor iedere huidtype maar in bijzonder voor de droge huid, bevat een hoog percentage vitamines waaronder vitamine E.

Kwaliteitseigenschappen Röwo LiproSens Natural Oil:


  • dermatologisch getest
  • puur natuur, All Vegan product
  • vrij van mineralen, PEG, Siliconen en micro-plastics
  • werkt vitaliserend
  • stimuleert de doorbloeding
  • heerlijke geur van Sinaasappel en Gember


Rowo LiproSens Natural Oil Orange & Ingwer is na openen 12 maanden houdbaar, op de fles is een speciaal vakje gemaakt waar de datum van openen genoteerd kan worden.

Extra productinformatie

Oliën
Kwaliteitseigenschappen Röwo LiproSens Natural Oil: dermatologisch getest puur natuur, All Vegan product vrij van mineralen, PEG, Siliconen en micro-plastics werkt vitaliserend stimuleert de doorbloeding heerlijke geur van Sinaasappel en Gember Rowo LiproSens Natural Oil Orange & Ingwer is na openen 12 maanden houdbaar, op de fles is een speciaal vakje gemaakt waar de datum van openen genoteerd kan worden.