Röwo Littekenzalf Sensitive 50ml

€ 11,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 3 dag(en)

Beschrijving

Rowo Littekenzalf Sensitive een verzorgingsproduct voor littekens - vrij van parfum, kleurstoffen en conserveermiddelen.
Of u nu last heeft van littekens na operatie of last heeft van een ouder litteken, Rowo littekenzalf biedt uitkomst! Bij nieuwe littekens: zodra de wond gesloten is kan begonnen worden met aanbrengen en inmasseren (bij verse littekens, zachtjes inmasseren). Bij oude littekens welke jeuken, trekken, aanbrenegen en inmasseren over een langere periode en 2 maal daags voor het beste resultaat.

Kenmerken Rowo littekenzalf:

  • natuurlijk voedende tarwekiemolie
  • met zeer hoge kwaliteit amandelolie
  • met bewezen UVA-en UVB-filters
  • verhoogt de elasticiteit van de huid.
  • vermindert het gevoel van spanning en jeuk.
  • Dermatologisch getest.
  • Geen Parfum, vrij van kleur- en conserveringsmiddelen.

Probleem littekens vereisen de hulp van een ervaren deskundige. Vooral na operaties kunnen littekens worden tegen gegaan door professionele massage en mobilisatie van verklevingen van littekenweefsel. Dit kan gebeuren door een fysiotherapeut door stimuli voor het genezingsproces te stellen. Litteken behandeling is een proces dat professionele behandling vereist. De patiënt moet in de voortzetting van de behandeling thuis littekenzorg uitvoeren. Experts raden hier een applicatie van 2 maal daags gedurende enkele maanden aan. Het litteken gebied moet rustig worden gemasseerd. Zo kan een goede follow-up van de fysieke therapie leiden tot een significante verbetering en verdere beperkingen voorkomen.

Kennis over littekenzorg
Een regelmatig en consequent gebruik van de ROWO littekenzalf kan helpen om de huid cruciaal te verbeteren. De zalf die speciale zorg biedt bevat hoogwaardige plantaardige oliën. Deze beschermen, versterken en ondersteunen de celvernieuwing. Littekens zijn merkbaar zachteren gladder na gebruik.
Littekens worden vaak gezien als zeer storend en opvallend. U kunt de strakheid en de jeuk zelf beperken. Voorzichtigheid en zorg zijn over het algemeen nodig voor verse littekens. Littekenweefsel is zeer gevoelig en moet worden beschermd, bewaard,bewaakt en onderhouden. De behandeling van de littekens kan direct starten na de wondsluiting en in het geval van operaties na het trekken van de draden. Hoe sneller het littekenweefsel wordt behandeld, hoe beter het effect. Zelfs met oudere littekens zijn vaak nog verbeteringen te bereiken.

Toepassing: breng een dun laagje aan, masseerhet littekengebied 2 keer per dag gedurendeenkele maanden. Geschikt voor verse littekens nahet sluiten van de wond, maar ook voor ouderelittekens. Alleen voor uitwendig gebruik.