Sport Lavit Anti-Chafe Protective Body Film 50ml

€ 5,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 3 dag(en)

Beschrijving

Sport Lavit Anti-chafe protective body film verzorgt en reinigt de huid. Anti-chafe protective body film wordt gebruikt voor de natuurlijke verzorging bij droge, ruwe huid, kloven van o.a. handen en voeten, en schaafwonden.
Sport Lavit Anti-chafe protective body film verzacht en verlicht het ongemak van blaren en zorgt voor optimale heling. vAnti-chafe protective body film is te gebruiken op plaatsen waar de wrijving en druk het grootste zijn (bij sport en vrije tijd o.a. fietsen, wandelen of tijdens het werk). Met hoogwaardige inhoudsstoffen, zoals Panthenol en Vitamine E.

Wist je dat Sport Lavit Anti-chafe protective body film ?
wordt vaak toegepast bij loop en duursporters ter voorkoming van blaren.
wordt vaak gebruikt door voetballers om schaafwonden door slidings te genezen.
helpt tegen doorligplekken.
bij tatoeages voorkomt dat je jeuk krijgt en de tattoo sneller en mooier geneest.

De beschermende tweede huid.
Sport Lavit Anti Chafe beschermt je huid van tevoren tegen schuren en blaarvorming.
Met name de gevoelige delen van het lichaam zoals de binnenkant van het lichaam, taille, oksels, tepels, voeten kunnen perfect worden voorbereid op de belasting. Schuren en blaarvorming zullen effectief worden vermeden. Zodat je je volledig kunt concentreren op je favoriete sport. Sport Lavit Anti Chafe vormt een langdurige, onzichtbare en water- en zweetbestendige barrière die achteraf gemakkelijk kan worden afgewassen. De beschermfolie is ademend en geurloos. Ook ideaal voor wetsuits omdat het waterafstotend is. Sport Lavit Anti Chafe is zeer huidvriendelijk. Zelfs een kleine dosering bij het aanbrengen van het product heeft een geweldig effect!

Toepassing Anti-schaaf zalf: Van toepassing op het gestreste gebied van het lichaam voorafgaand aan de oefening. Alleen voor extern gebruik.