Sport Lavit ICE FIT Douchegel Tropical 250ml

€ 4,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 3 dag(en)

Beschrijving

Douchegel ICE Fit Tropical Sport Lavit 250ml.
Deze shower gel heeft dezelfde werking als de klassieke Douchegel ICE Fit van Sport Lavit, maar dan met een tropisch tintje en een heerlijke zomerse fragrance.
Door de toevoeging van Menthol wordt het lichaam na inspanning snel weer geregenereerd, zie het als het ijsbadeffect maar dan voor de douche. Het menthol-cafeïne complex en het langdurige verkoelende effect helpenvoor je regeneratie na fysieke activiteit of bij warm weer. Bij warm weer draagt het douchen met Sport Lavit Douchefit douchegel bij aan een betere nachtrust, het lichaam voelt koeler aan. ICE Fit van Sport Lavit reinigt en verzorgt de huid.

Wat maakt deze douchegel zo goed voor mij?
Douchegel ICE Fit van Sport Lavit is PH-huid neutraal en is dermatologisch getest. Deze douche gel is geschikt voor alle huidtypes.

Wanneer gebruik je een verkoelende douchegel?
Een must-have voor na het sporten bij warm weer!
Niets is zo vervelend als blijven zweten na het douchen. Met een verfrissende douche met ICE Fit van Sport Lavit is zweten na een training of wedstrijd verleden tijd!

Onmisbaar voor vakanties naar warme landen!
Als we op vakantie gaan denken we aan zon, zee en strand. Rust is dan een belangrijk uitgangspunt, als we dan ineens geconfronteerd worden met hete en klamme nachten doet dat de nachtrust geen goed. Neem voor het slapen gaan een verfrissende douche met Sport Lavit ICE Fit en je slaapt de nacht lekker door. Het lichaam koelt af door de toevoeging van menthol, bijkomend voordeel, deze douchegel houdt muggen op afstand.

Waarom kiezen voor Douchegel ICE Fit Sport Lavit 1liter?
Wil jij eens iets anders dan een standaard douchegel als AXE, FA of Nivea? Bestel dan Douchegel ICE Fit van Sport Lavit. Deze, speciaal voor sporters ontwikkelde, shower gel bevat ingrediënten die de huid voeden en ondersteunen. Daarnaast draagt Douchegel ICE Fit een luxe en exclusieve parfum. Daar kom je toch weer even anders mee voor de dag.

Ook leuk om kado te doen!
Geef eens iets kado wat nog niet iedereen heeft. Wil jij een uniek kado geven aan iemand die sport of actief is in iedere andere zin? Geef dan een fles Sport Lavit douchegel ICE Fit kado.

Extra productinformatie

Verzorging
Verkoelend