Sport Lavit Sportgel ICE 75ml

€ 6,25
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 3 dag(en)

Beschrijving

Sport Lavit Sportgel ICE is in te zetten bij allerlei klachten en kwaaltjes. Laat u overtuigen door de kracht van JHP-olie en Arnica. Heb je intensief getraind? Smeer dan direct na het douchen in met sportgel en verminder de spierpijn, laat je vóór het gebruik van kinesiotape behandelen met sportgel en profiteer van de werking van de kinesiotape én de werking van sportgel, een win-win situatie voor iedereen! Sport Lavit Sportgel is een preparaat dat voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden en is daardoor een hoogwaardig verzorgingsmiddel voor iedereen.

Sportgel ICE van Sport Lavit bevat geen conserveringsmiddelen en/of kunstmatige kunststoffen, maar uitsluitend natuurlijke stoffen waaronder arnica, kamille, echinacea en menthol in de vorm van Japanse muntolie. Tevens is Sport Lavit sportgel vetvrij en trekt diep in de huid in wat de gel zeer aangenaam maakt om te gebruiken. Sport Lavit Sportgel ICE is dan ook de ideale begeleider, zowel binnen als buiten het sportveld.

Kenmerken Sport Lavit sportgel:
Deze Sportgel past in een Vegan lifestyle!
pH neutraal
dermatologisch getest
bevat menthol en muntolie
trekt diep in tot de spiervezel

Effectief bij:


  • pijnverlichting bij kneuzingen
  • stijve spieren
  • insectenbeten, tegen de jeuk
  • spierverrekkingen
  • tenniselleboog


Tevens is Sport Lavit Sportgel ICE ideaal te gebruiken als voorbereider op Kinesiotaping, Medical Tape. U wrijft eenvoudigweg wat sportgel op de plek die u gaat tapen, tot deze droog en wat ruw aanvoelt. Breng de kinesiotape aan en de tape zal langer blijven zitten en de cliënt heeft het voordeel van de dubbele werking van de Sportgel ICE en de Medical tape! U zult de patiënt met sprongen vooruit zien gaan.

Sportgel ICE is verpakt per tube met een handige klikdop, zodat je deze spiergel overal mee naartoe kunt nemen.