Verana Sport & HerstelMassageolie 1L

€ 26,75
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 3 dag(en)

Beschrijving

Deze sport & herstel massageolie van Verana is speciaal gemaakt voor sportmassages! De sport massageolie van Verana onderscheidt zich van alle andere sport massage oliën met het feit dat deze 100% natuurlijk is én betaalbaar. Het nadeel van veel sport massage oliën is dat deze in het lab worden gemaakt en daardoor vaak zijn gemaakt op basis van minerale oliën.

Deze sport massageolie bevat daarentegen een unieke mix van natuurlijke extracten en etherische oliën die bijdragen aan het spierherstel na het sporten. Zo bevat de olie het extract van de arnicabloem dat een herstellende werking heeft op het spierweefsel en bevat deze pepermunt etherische olie die helpt om spierpijn te verlichten. De unieke mix van extracten en etherische oliën ruikt verfrissend en zorgt ervoor dat je als sportmasseur met een natuurlijke massageolie kunt werken. Deze olie is daarmee onze keuze voor sportmassages!

Extra productinformatie

Oliën
Samenstelling in het Nederlands Koolzaadolie, Castorolie, Olijfolie, Druivenpitolie, Zoete Amandelolie, Calendula Extract, Grote Weegbree Extract, Kamille Extract, Aloë Vera Extract, Arnicabloem Extract, Walnoot Extract, Grote wolfsklauw Extract, Grapefruit Etherische Olie, Pepermunt Etherische Olie, Tocopherol, Limoneen, Citral