Röwo LiproSens Massageolie Sport MET DOSEERPOMP 1000ml

€ 19,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 3 dag(en)

Beschrijving

Rowo LiproSens massage olie SPORT heeft uitstekende massage eigenschappen, volgens het Grip & Glide systeem heb je met deze massage olie zeer goede grip en een uitstekende glide. Dit is het massageproduct waar je naar opzoek bent als je werkt met sporters en athleten.
Door het gebruik van de allerbeste ingrediënten verkrijgbaar op de markt én de toevoeging van Mentha Arvensis Leaf Oil (één van de belangrijkste bestandsdelen van Rowo Sportgel) heeft Rowo het allerbeste product voor massage van sporters en athleten op de markt gebracht.

De werking van een massage hoeven we jou natuurlijk niet uit te leggen, maar als je tijdens je massage Rowo SPORT massage-olie toepast herstelt de sporter nog sneller van zijn inspanning. En als jij nog betere resultaten haalt met masseren dan levert je dat nog meer klanten op! Tenslotte is mond tot mondreclame de beste reclame voor jouw praktijk.

Met het Trademark "LiproSens" waarborgt Rowo haar kwaliteit, de massagelijn van Rowo is veilig in gebruik voor therapeut en patiënt. Met massageproducten van Rowo kun je 24/7 blijven masseren zonder bang te hoeven zijn voor irritaties en allergiën. Daarnaast bevatten de producten van Rowo allerlei huidvoedende en huidherstellende ingrediënten die de therapeut én de patiënt ten goede komen tijdens en na de massage.

Toepassing Rowo LiproSens massage olie SPORT:

  • als massagemiddel voor en na inspanning
  • als massagemiddel bij vastzittende spieren
  • bij warm weer als verfrissing voor of na inspanning


Extra productinformatie

Oliën
Met het Trademark "LiproSens" waarborgt Rowo haar kwaliteit, de massagelijn van Rowo is veilig in gebruik voor therapeut en patiënt. Met massageproducten van Rowo kun je 24/7 blijven masseren zonder bang te hoeven zijn voor irritaties en allergiën. Daarnaast bevatten de producten van Rowo allerlei huidvoedende en huidherstellende ingrediënten die de therapeut én de patiënt ten goede komen tijdens en na de massage. Toepassing Rowo LiproSens massage olie SPORT: als massagemiddel voor en na inspanning als massagemiddel bij vastzittende spieren bij warm weer als verfrissing voor of na inspanning