Sport Lavit ICE FIT Douchegel 250ml

€ 4,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 3 dag(en)

Beschrijving

Douchegel ICE Fit van Sport Lavit is een sterk koelende douchegel en werkt lekker verfrissend. Door de toevoeging van Menthol wordt het lichaam na inspanning snel weer geregenereerd.
Bij warm weer draagt het douchen met ICE Fit douchegel bij aan een betere nachtrust, het lichaam voelt koeler aan. Een must-have voor na het sporten bij warm weer!

Sport lavit douchegel ICE fit met een sterk verkoelend effect. De toevoeging van Caffeine complex geeft een vitaliserend effect aan het hele lichaam.

ICE Fit douchegel is PH-huid neutraal en onmisbaar voor vakanties naar warme landen! Want wat is er nu vervelender dan lekker op vakantie naar een warm land maar dan niet kunnen slapen van de warmte?
Ons lichaam heeft tijd nodig om te wennen aan een warmer en vochtiger klimaat. Met name de eerste dagen op vakantie merken mensen dat ze moeilijk slapen of slecht in slaap komen. Een verkwikkende douche met Sport Lavit ICE FIT kan u daarbij helpen!
Het minste zuchtje wind, of luchtverplaatsing geeft extra verkoeling, u zult direct beter slapen en eerder in slaap vallen.

Wist je dat het Duits olympisch team deze douchegel mee neemt op trainingen en wedstrijden in warme landen?
Probeer het zelf, wij zijn overtuigd.

Sport Lavit douchegel ICE FIT kent ook een grote fanbase bij veel individuele sporters, door te douchen met deze verkoelende douchegel stop jij eerder met zweten na een training of wedstrijd. Want eerlijk is eerlijk, we hebben allemaal een hekel aan na-zweten na een frisse douche. De luxe en exclusieve parfum zorgt daarnaast ervoor dat jij fresh voor de dag komt.

Extra productinformatie

Verzorging
Verkoelend