Sport Lavit Muskel Bad 250ml

€ 6,95
incl. btw, excl. levering
Op voorraad
Levertijd: 3 dag(en)

Beschrijving

Sport Lavit RELAX sport bath is een spierontspannende badolie met etherische olieën.
Met deze badolie kom je heerlijk tot rust na intensieve inspanning. Deze luxe badolie is tevens geschikt voor bad en whirlpool.

Sport Lavit spier ontspannende badolie met etherische olieën is de ideale badolie om te recupereren.
Dit Duitse top-product heeft de juiste etherische extracten om jou nog sneller te laten herstellen en klaar te stomen voor de volgende topprestatie.
Essentiële olieën verjongen lichaam en geest, Sport Lavit spier ontspannende badolie is perfect om te regeneren na zware fysieke inspanning of om gewoon lekker een opkikker te krijgen na je bad.
Sport Lavit RELAX sport bath is licht schuimend en is uitermate geschikt voor whirlpools en bubbelbaden, slechts 4 vuldopjes is genoeg voor een volledig gevuld bad.

Verwen jezelf met deze luxe badolie, je waant jezelf in een andere wereld. De etherische olieën en luxe parfum, geven de vermoeide ledematen de ontspanning die jij verdient. De zintuigen worden geprikkeld, ontsnap aan het hectische leven en waan je in een luxe spa maar dan in je eigen huis.

Waarom Sport Lavit badolie gebruiken?


  • PH huidneutraal
  • Vegan
  • Na openen 12 maanden houdbaar
  • Geproduceerd in Duitsland
  • Voldoet aan de strengste eisen


Neem jij je sport serieus? Neem dan ook je ontspanning serieus! Met de verzorgingsproducten van Sport Lavit haal je kwaliteit in huis die jou helpt bij ontspannen, herstellen en verbeteren.
Sport Lavit - I ♥ it